mandag 11. januar 2010

Somebody


Da var vi innmeldt, og startskuddet går...Kiloene skal rase av, men her skal det gjøres
ordentlig og på en sunn og fin måte som
faktisk kan gjennomføres og holdes..

Mammaen min har hatt stor sukssee med dette her,
og var borti og prvde det selv og en tid og var kjempefornøyd,
men den gang var det vel tid og økonomi som stoppet det..

Det jeg snakker om er selvfølgelig
www.SOMEBODY.no


Utdrag:

Om SomeBody

Da Tor møtte Camilla, spurte han om råd for å ta av noen kilo. Ved å bytte fra salami til skinke, lettmelk til ekstra lett, og å redusere sjokoladeinntaket, gikk Tor ned i vekt. Så kom ideèn til SomeBody. Vi lagde en kalkulator som forteller hvor mange kalorier du trenger og hva maten inneholder. For å gjøre folk bevisst på hva de spiser og gi råd om klokere alternativ. Hensikten med SomeBody er å forebygge overvekt og fremme en god hverdag og en god helse.

Sommeren 2002 jobbet 14 ernæringsstudenter sammen med Camilla for å skape det som er blitt Norges største database med næringsinnhold i alle matvarer. Basen består av merkevarer, slik at du finner brødene fra Bakers og aioli'en fra Bjerke. Alle matvarene er lagt inn med spiselige mål, som stk, skive og ss, slik at du ikke trenger å veie maten for å registrere. Da vi lanserte i 2003 hadde vi drøyt 3000 matvarer i basen. Nå har vi
passert 11 000 matvarer ! Og basen oppdateres kontinuerlig.

Hos SomeBody er det ingen pekefinger og ingen som forteller deg hva du må spise. Vi er opptatt av at alle skal spise mat de liker, samtidig som vi ønsker at de valgene du gjør, skal være bevisst. Når du vet at det er like mange kalorier i en sjokolademuffins som i en hel lunsj, er du i alle fall klar over hva du gjør når du gaper over en. Kanskje du velger å droppe den - eller dele den med noen.

SomeBody baserer rådene sine på Helsedirektoratets anbefalinger og ønsker å bidra til at liten og stor får et kosthold i tråd med disse. Ved hjelp av vår kalkulator, rangerings-funksjon, funksjon for å sammenligne matvarer, sjekke næringsinnhold og en egen sukkerkalkulator, gir vi konkrete aha-opplevelser som gjør det mye enklere å velge.

Høsten 2009 lanserte vi egne sider "Om barn", rettet mot småbarnsforeldre, barnehager og andre som jobber med barn. Barna er avhengig av at de voksne gir dem gode vaner fra de er små. Vi gleder oss til å bidra til en sunn start på livet !


Noe for deg, meld deg inn :D

Der er jeg ihvertfall:D


2 kommentarer:

cecci83 sa...

dyyyrt men kan skrive under på at det er verdt det!
var selv medlem der for noen år siden..hjalp meg ned 10-15kg!
kjempemotiverende!!
meldte meg inn igjen nå før jul =)

MoChicka sa...

Så gøy at du også er der da:D:D

Ja, var der for noen år siden selv, og FUNGERER:D